Bindet policia në Kukës, nxjerr materialet zgjedhore nga KZAZ-ja 11

Qytetarët dhe mbështetësit e PD në Kukës bënë  rezistencë të fortë pranë KZAZ-së nr 11, për largimin e materialeve zgjedhore për ç’dekretimin e datës 30 Qershor. Situata u tensionua së tepërmi, aq sa kuksianët i vunë kavon derës të KZAZ.

Pas tensioneve, policia ka rënë dakord për të nxjerrë materialet zgjedhore nga KZAZ.

Mësohet se ky veprim ka ardhur pas një marrëveshjeje që policia bashkiake ka bërë me forcat e rendit në këtë qytet.

Edhe pse pati përplasje, materialet u nxorrën pa dhunë nga KZAZ-ja nr.11.