Çanta trend e 2020-ës është frymëzuar nga një briosh

Hidhini një sy kësaj fotos poshtë:

E patë? Okay. Këtë çantë me siguri e keni parë gjithandej në fotot e blogereve dhe në rrjete sociale. Është një nga çantat trend të këtij viti. Edhe pse jemi të karantinuar, në videot në TikTok dhe në postimet e blogereve të modës vazhdon të postohet si kombinim në çka publikojnë nga shtëpia këto personazhe.

Kjo çantë, është frymëzuar nga një briosh – siç e dimë, dizanjerët mund të frymëzohen nga çdo gjë – dhe tashmë është shndërruar në një aksesor luksi.

Forma, struktura dhe rrudhat e kësaj çante s’të kujtojnë gjë tjetër veç një brioshi të ngjyrosur.