Covid-19 depërton në politikën serbe, infektohet Kryetarja e Kuvendit, një ministër dhe Marko Gjuriç

MAJA GOJKOVIC, kryetarja e Kuvendit ne Serbi

Tre politikanë serbë është raportuar sot se janë konfirmuar pozitivë me covid-19.

Bëhet fjalë fillimisht për drejtorin e zyrës për Kosovën në Qeverinë e Serbisë, Marko Gjuriç.

 

 

 

 

 

 

 

 

Po ashtu, është konfirmuar e infektuar edhe kryetarja e Kuvendit të Serbisë Maji Gojkoviç, si dhe Ministri Serb i Mbrojtjes, Aleksander Vulin. Ata dyshohet se janë infektuar gjatë një feste ku kanë marrë pjesë.

Aleksander Vulin

Zyrtarët serbë aktualisht janë karantinuar dhe sipas mediave serbe janë në gjendje të mirë.