Covid-19/ Rikthehen shqiptarët e parë të mbetur jashtë pas mbylljes së kufijve

Rreth 120 shtetas shqiptarë u kthyen në vend gjatë orëve të mbrëmjes përmes një fluturimi të posaçëm në linjën Romë-Tiranë.

Avioni Lasgushi u ul në pistën e aeroportit Nënë Tereza në orën 20.40 .

Ata ju nënshtruan protokollit të sigurisë sikurse edhe deklarimi i kontakteve.
Kthimi në shtepi i tyre është misioni i parë i premtuar në total për 1379 shtetas shqiptarë që Covid-19 i ka bllokuar në porte dhe aeroporte.

Po ashtu në mesnatë është bërë kthimi në atdhe i shtetsave shqiptarë te bllokuar në Kroaci.