De Biasi në duel me Ranierin, kush e fiton postin?

Claudio Ranieri dhe Sampdoria duket se do të jetë ‘bashkëjetesa’ e radhës në Serie A. Procesi i bisedimeve ka përfunduar dhe gjërat duken të kryera.

Palët raportohet se janë shumë afër akordit final, me klubin që do ia plotësojë kërkesat financiare trajnerit.

Pas takimit në Romë, drejtorët e Sampdorias do të konsumojnë një drekë me përfaqësuesit e trajnerit për të arritur akordin.

Interesant është fakti se nëse nuk arrihet Ranieri, opsioni 2 është ish-trajneri i Shqipërisë, Gianni De Biasi. Ai është ende i papunë.