KRYESORE

Dëmtohet fideri i Nënstacionit të Selitës, pa energji disa zona të Tiranës

Dëmtohet fideri i Nënstacionit të Selitës, pa energji disa

Një fider i Nënstacionit në Selitë ka dalë jashtë funksioni pasi u dëmtua nga një subjekt privat, duke lënë pa energji elektrike disa zonë të kryeqytetit.

Mësohet se subjekti privat po punonte për ujësjellës kanalizime.

Si pasojë e këtij problemi kanë mbetur pa energji elektrike zonat: Kodra e Diellit, Qendra Kristal dhe Kompleksi Dinamo.

Gjithashtu bëhet me dije se Brigada e OSSH po punon për rikthimin e energjisë elektrike përmes skemës unazë.

Ditari politik

Të fundit