Dha dorëhqejen pas akuzave, kush është kandidatja që do zëvendësojë Qaton në krye të ARRSH

Pas dorëheqjes së drejtoreshës së Autoritetit Rrugor Shqiptar, Sonila Qato, po lakohen edhe emrat e parë se kush do të zërë vendin e saj.

Një prej kandidaturave kryesore është ish drejtoresha e Tatimeve Vasilika Vjero. Përveç drejtimit të Tatimeve, Vjero ka qenë më herët edhe drejtuese e Qendrës Kombëtare të Biznesit. Megjithatë vendimi pritet që të zyrtarizohet nga qeveria.

Kujtojmë që dorëheqja e Sonila Qatos erdhi pas akuzave të disa ditëve më parë nga kompania ‘Gjoka Konstruksion’, se ish drejtoresha e ARrSh-së ka prishur imazhin e kompanisë dhe ka shkelur ligjin në tenderimin e rrugës Kardhiq-Delvinë.