Flash News

Ditari i Opozitës

Berisha publikon përgjimet: Një dosje për AKSHI-n implikon baxhanakun, kunatën dhe Edi Ramën

Berisha publikon përgjimet: Një dosje për AKSHI-n implikon

Kryedemokrati Sali Berisha ka publikuar përgjimet e një dosje të AKSHI-t që sipas tij implikon direkt baxhanakun, kunatën dhe vetë kryeministrin Edi Rama.

Nga tubimi qytetar, ai tha se në një regjistrim ambiental të shtetasit Gerond Meçe, rezulton ortaku i baxhanakut të Edi Ramës, Armando Fangu dhe kunata për tenderat te AKSHI. 

Berisha: Të dashur miq, pak ditë më parë, të mërkurën unë i kërkova një interpelancë Edi Ramës.
Edi Rama e refuzoi, veshur me fustanin e Lindës së Parlamentit, deklaroi se nuk pranoj interpelancën tënde se ti hyn në jetën personale, se ti fyen, etj.
Të gjitha të pavërteta.
Mirëpo siç kam deklaruar, unë çdo gjë do bëj publike në emër të interesave publike të shqiptarëve.
Miqtë e mi, në Skrapin e partisë po zhvillohet një betejë e egër.
Një dosje për AKSHI-n implikon direkt baxhanakun, kunatën dhe vetë Edi Ramën.
Në një regjistrim ambiental të shtetasit Gerond Meçe, ortaku i baxhanakut të Edi Ramës, Armando Fangu, rezulton se ky shtetas ka takuar në ambientet e zyrës së tij një shtetas tjetër.
Shtetasi tjetër me inicialet A. K. i kërkon Gerondit që ta ndihmojë me anë të lidhjeve që ka me ortakun e tij, baxhanakun e Edi Ramës, kunatin e Linda Ramës, Armando Fangu për tenderat te AKSHI dhe me ndërhyrje direkt te zonja Linda.
Gerondi ka dalë garant dhe thotë se te AKSHI çdo gjë e kontrollon vetë, deri tek dalja e tenderave.
Ai pranon se Armando Fangu është pronar de facto i kompanisë ABC dhe Kane dhe kanë mbështetjen e plotë të kryeministrit nëpërmjet zonjës Linda.
Të gjitha këto përgjime janë në dosje dhe nuk janë megjithëse vetë zonja takon, sipas burimeve, të cilat të mos identifikohen, një prokuror të Skrapit, Mara, dhe bën presion të jashtëzakonshëm për likuidimin e dosjes.
Likuidimin e dosjes së përgjimit ambiental e kërkon me insistim të madh mercenar Dumani.

Të fundit