Flash News

Ditari i Opozitës

Berisha thirrje për bashkim: Front i përbashkët me forcat opozitare dhe shoqërinë civile për rrëzimin e regjimit

Berisha thirrje për bashkim: Front i përbashkët me forcat

Gjendja ekonomike, falimentimi, shpopullimi dhe problemet e tjera sociale po trajtohen në një tryezë diskutimi me Kryetarin e Partisë Demokratike, Sali Berisha dhe shoqërinë civile.

Gjatë fjalës që mbajti, Berisha bëri thirrje për bashkim të të gjitha forcave opozitare dhe shoqërinë civile si e vetmja rrugë për t’u përballur me regjimin.

“Unë rrugë të vetme dhe të sigurt për t’u përballur me këtë regjim gjej bashkimin e të gjitha forcave opozitare. Krijimin e një fronti të përbashkët me shoqërinë civile dhe partive të tjera opozitare dhe hartimin e një harte veprimesh me të cilat ne kam bindjen më të thellë se do ta fitojmë betejën. Vërtet ky është një regjim i pasur por ky është një regjim i kalbur. I kalbur sepse është i ndërtuar mbi lidhjet e krimit, mbi abuzimin e ligjit dhe regjime të tilla rezistojnë shumë vështirë”, u shpreh Berisha.

Sipas tij, Rama me vendimet që po merr po shpërfill çdo interes kombëtar dhe po luan me fatet e shqiptarëve.

“Rama sillet si asnjë zyrtar i lartë në historinë e këtij vendi. Rama me vendimet që merr dëshmon se shpërfill çdo interes shqiptar të grupeve të interesit apo kombëtar. Imagjinoni ju për projektin më të madh kombtar në shqiptarëve, interesi i integrimit të popullit shqiptar në komunitetin europian, ky zotëri nxjerr në treg këtë projekt dhe pa marrë mendimin e askujt e zëvendëson me projektin e Ballkani të Hapur, projekt i hegjemonisë serbe dhe ruse në rajon”, tha Berisha.

Të fundit