Flash News

Ditari i Opozitës

Konfederata e opozitës, Çupi: Është një aleancë e mirëpritur, Shqipëria ka nevojë për opozitë

Konfederata e opozitës, Çupi: Është një aleancë

Deputetja e Partisë Demokratike, Dhurata Çupi foli për konfederatën e opozitës dhe për Amnistinë Penale.  

E ftuar në një intervistë në Ora News, Çupi u shpreh se Amnistia Penale duhet të jetë për njerëzit e thjeshtë dhe jo për interesat e pushtetit.

ÇupiJemi një grup i bashkuar që përfaqësojmë opozitën shqiptare më në fund.

Nuk ka asnjë dilemë pas protestës së 20 shkurtit që nervi opozitar i shqiptarëve është këtu që opozita është këtu.

Opozita kjo është,  forcat opozitare këto kanë qenë. Është një aleancë e mirëpritur sepse Shqipëria ka nevojë për opozitë.

Është një aleancë e forcave të djathta kryesisht, aleancë politike për të bërë opozitë.

Amnistia penale në traditë është dakordësuar.

Amnistia penale të jetë për njerëzit e thjeshtë jo për interesat e pushtetit.

 

Të fundit