Flash News

Ditari i Opozitës

Mimi Kodheli emërohet në postin e rëndësishëm në NATO

Mimi Kodheli emërohet në postin e rëndësishëm në

Deputetja e PS, ish-ministrja e Mbrojtjes, Mimi Kodheli ka marrë një post të rëndësishëm në NATO.

Gjatë seancës plenare, Asambleja Parlamentare e NATO-s zgjodhi Mimi Kodheli në postin e zëvendëspresidentes së Asamblesë Parlamentare të Organizatës së Traktatit të Atlantikut të Veriut.

Lajmin e bëri të ditur NATO, ku shkruan: “Sot, në Seancën e saj Plenare të datës 23 nëntor 2020, Asableja Parlamentare e NATO-s zgjodhi (me unanimitet të plotë) zonjën Mimi Kodheli në postin e Zëvendëspresidentes së Asamblesë Parlamentare të Organizatës së Traktatit të Atlantikut të Veriut.

Zonja Mimi Kodheli, e cila është aktualisht Kryetare e Komisionit Parlamentar për Politikën e Jashtme dhe Kryetare e Delegacionit parlamentar shqiptar ne Asamblene NATO, bëhet kështu e para shqiptare që zgjidhet në një një pozicion të tillë të një organizate ndërkombëtare”

Ditari politik

Të fundit