Flash News

Ditari i Opozitës

Zgjedhjet për kreun e PD/ Hapen kutitë e votimit për çdo degë, sa vota mori Sali Berisha dhe Ibsen Elezi

Zgjedhjet për kreun e PD/ Hapen kutitë e votimit për çdo

Komisioni i Organizimit dhe Kontrollit të Operacioneve Elektorale pranë Partisë Demokratike në prani të përfaqësuesve të  kandidatëve për Kryetar të PDSH-së ka bërë hapjen e kutive të votimit dhe marrja e procesverbaleve origjinale lidhur me zgjedhjet për kreun e PD të organizuara në 22 maj.

“Nga verifikimi i tyre, KOKOE shpall rezultatin final të votimit për zgjedhjet për Kryetar të PDSH-së të zhvilluara në datë 22 maj 2022.

Z. Sali Berisha ka marrë 93.46% të votave.

Z. Ibsen Elezi ka marrë 5.8% të votave.

Komisioni i Organizimit dhe Kontrollit të Operacioneve Elektorale falënderon të gjithë anëtarët e PD që u bënë pjesë e procesit më të rëndësishëm në historinë e PD, në procesin e votimit për zgjedhjen e Kryetarit të PDSH me parimin “një anëtar një votë””, thuhet në njoftimin e zyrës së shtypit të PD.

Zgjedhjet për kreun e PD/ Hapen kutitë e votimit për çdoZgjedhjet për kreun e PD/ Hapen kutitë e votimit për çdoZgjedhjet për kreun e PD/ Hapen kutitë e votimit për çdo

Të fundit