Flash News

KRYESORE

Drejtoresha e Operatorit të Shërbimit Shëndetësor preket nga Covid-19, e konfirmon Bino: Si është gjendja e saj

Drejtoresha e Operatorit të Shërbimit Shëndetësor preket nga

Drejtoresha e Operatorit të Shërbimit Shëndetësor, Mirela Cami preket nga Covid-19.

Lajmi është konfirmuar edhe nga Silva Bino (ISHP), e cila tha se është në gjendje të mirë dhe aktualisht po punon nga shtëpia.

“Po, është e infektuar. Nuk ka asnjë gjë. Të gjithë mund të infektohemi. Ajo që ka rëndësi është të vetëizolohemi dhe të marrim masat e kontrollit. Edhe për drejtoreshën është kryer e njëjta procedurë si për cdo qytetar tjetër. Gjendet duke punuar nga shtëpia e vetëizoluar”, tha Bino.

Kujtojmë se edhe drejtori i Shërbimit të Urgjencës, Skënder Brataj u konfirmua pozitiv pak ditë më parë, ndërsa dje edhe deputeti Adriatik Alimadhi bashkë me të shoqen.

Ditari politik

Të fundit