Dy botë

Tokio, Japoni

Presidenti francez, Emmanuel Macron dhe e shoqja Brigitte Macron takohen me Perandorin e Japonisë Naruhito dhe të shoqen Masako në Pallatin Imperial.

Foto:  Ludovic Marin/AFP/Getty