Flash News

E SHPJEGUAR

Ndodh në listën e PS për Këshillin Bashkiak të Tiranës, një nga kandidatet “nuk ka lindur ende”

Ndodh në listën e PS për Këshillin Bashkiak të

Duket se ende pa nisur zyrtarisht gara për zgjedhjet vendore të 14 majit, kanë nisur çuditë e kësaj fushate.

Kryebashkiaku i PS Erion Veliaj, bëri publik së fundmi listën me emrat e kandidatëve për këshilltarë bashkiakë.

Në listë ranë në sy disa emra si kandidimi i Endri Fugës, ish këshilltari i kryeministrit Edi Rama, apo ish deputeti i të ashtuquajturës ‘opozitë e re’, Halit Valteri etj.  

Ajo që vlen për t’u përmendur është fakti se në listë janë renditur 67 emra dhe vetëm gjysma prej tyre (35) janë nga Tirana.

Po ashtu, nuk mund të kalonte pa rënë në sy një gafë që po bën xhiron e rrjetetit. Një nga kandidatet, konkretisht Arta Dollani, e 11-ta në listë, ndonëse ka origjinë nga Tirana “nuk ka lindur ende”. Ditëlindja e saj shënohet në 13.04 2023.

Ndodh në listën e PS për Këshillin Bashkiak të

Një tjetër element i listës është fakti se tërësia e emrave përbëhet nga lloj lloj drejtorësh e specialistësh, por kandidon vetëm një inxhinier dhe një arkitekt për Tiranën, një qytet me gati një milion banorë.

Ndodh në listën e PS për Këshillin Bashkiak tëNdodh në listën e PS për Këshillin Bashkiak tëNdodh në listën e PS për Këshillin Bashkiak tëNdodh në listën e PS për Këshillin Bashkiak tëNdodh në listën e PS për Këshillin Bashkiak të

Të fundit