Edris Elba përmes fotove: Mashkulli më seksi në botë

Ngjitja e aktorit të talentuar në statusin e mashkullit më udhëheqës në botë ka përkuar me një gardërobë gjithnjë në rritje të kostumeve elegante të stilistëve, veshjeve të sipërme epike dhe një koleksion mbresëlënës të atleteve.

Gjithashtu, shumë kapele. Pavarësisht nëse është në “Oscars” apo në një ftesë, Elba është në fron të stilit.

Fotot e mëposhtme e vërtetojnë: