Flash News

E-TJERA

Posta e mëngjesit/ Me 2 rreshta: Çfarë pati rëndësi dje në Shqipëri

Posta e mëngjesit/ Me 2 rreshta: Çfarë pati rëndësi

Mirëmëngjes!

“Posta e mëngjesit” ju sjell një blic lajmesh kryesore ndodhur dje në Shqipëri. Klikoni në hiperlinqe nëse doni të lexoni më shumë. Nëse e doni ‘Postën’ në emailin tuaj na shkruani në [email protected]

■ Barometri Ballkanik: Shqiptarët më të shqetësuarit në rajon për çmimet, 92% i konsiderojnë të papërballueshme

■ Britania miraton ligjin për deportimin e emigrantëve të paligjshëm, në listë edhe Shqipëria

■ Kallëzimi i LSI, SPAK nis verifikimet për 24 kompanitë e përfshira në evazion fiskal

■  Related: The elderly man with a $30 million business,  Kryemadhi: The contract does not have his signature , in 2019 he was summoned by Economic Crime

■It's not oil, but shit…  to flush incinerators

Related: Rama bluffs with oil and gas 'discovery', ' sold' it as big news three years ago

■ The scandal with the incinerators, another elderly 'millionaire' speaks:  I don't have a home my dear, I stay with my brother

■ 'Fiscal amnesty',  the European Commission 'slaps' Rama:  Essential risk for the country's reputation 

■ Integration/ Euroactiv: Official Skopje  under pressure from Albania and protests for the French proposal

■ Rritet sërish çmimi i naftës dhe benzinës, sa do të kushtojnë

■ PS propozon ndryshime në Kodin Rrugor, çfarë parashikon drafti i depozituar në Kuvend 

Latest news