Foto/ Humbi lojën me Jessie J, Channing Tatum pozon nudo në dush

Çifti Channing Tatum dhe Jessie J kanë luajtur një lojë, e cila si kusht kishte që humbësi do të publikojë një foto nudo në Instagram.

Dhe ai që ka humbur është aktori Channing Tatum, i cili nuk ka hezituar aspak të publikojë foton nudo nga dushi (një trup që ça t`u themi).

“Humba një lojë me Jessica Cornish. Humbësi, pra unë, detyrohej të postonte një foto që personi tjetër do zgjidhte. Kurrë nuk do të luaj më me të”,-tha Channing Tatum.

Fotoja, deri tani, ka marrë rreth 3 milionë pëlqime.