Ish-aktori i Portokallisë tregon në Top Channel se nuk i mungon spektakli i humorit

Ish-aktori i ‘Portokallisë’, Romir Zalla, ka qenë i ftuari special në “E Diell” dhe ndër të tjera ai është pyetur dhe nëse i mungon spektakli i humorit.

Romiri ka qenë i qartë në përgjigjen e tij duke thënë: “Nuk më mungon”.

Romir Zalla momentalisht angazhohet me role në teatër por ai ka qenë aktor në Portokalli” dhe mbahet mend për personazhe të shumta që ka luajtur prej vitesh si Llambi, psikologu etj.