Kaluan mallrat kontrabandë, arrestohen 4 policë kufitarë

Katër punonjës policie janë vënë në pranga pasi duke abuzuar me detyrën e tyre kanë kaluar mallra në kontrabandë.

Bëhet fjalë për Sulejman Xheleshi, përgjegjës i PKK Trebisht; Shehat Kazani, me detyrë trup shërbimi në PPK Bllatë; Sulejman Islami, me detyrë trup shërbimi në PPK Bllatë dhe Vinar Seitaj, trup shërbimi në komisariatin e Policisë Burrel.

Punonjësit e policisë akuzohen për veprat;  “Korrupsion pasiv, të personave që ushtrojnë funksione publike”, “Shpërdorim detyre” dhe “Kontrabandë me mallra të tjerë”.