Klopp kundër VAR, tekniku i Liverpool-it shpërthen shumë keq

Trajneri i Liverpool-it, Jurgen Klopp, ka dalë kundër teknologjisë. Ai nuk është aspak i kënaqur në lidhje me teknologjinë dhe përdorimin e VAR-it.

“Nëse flasim për momente serioze, shumë serioze në futboll, nuk është mirë të ulemi këtu dhe të gjithë të qeshim. Është shumë serioze, trajnerët shkarkohen nga humbja e ndeshjeve.

“Duhet të qartësohen rastet, nuk po them se bëhet me qëllim. Analistët e mi më treguan rastin pas ndeshjes, pasi nuk e pashë. Nuk e bëjnë me qëllim, por ne duhet të bëjmë ca gjëra të qarta.

“Askush nuk foli për topin me dorë të prekur nga Targett dhe gjyqtari nuk ndali lojën. A ishte penallti? Topi preku krahun dhe në kohët e arta të mëparshme ishte penallti. Nëse ndonjëherë vendos pro ose kundër jush nuk është problem, ne duhet të të jemi të qartë se VAR po ndihmon futbollin dhe nuk po e bën më konfuz”,- tha ai.