Komisioni Hetimor vendos të pyesë edhe ‘Venecian’ për shkarkimin e Metës

Komisioni Hetimor parlamentar për shkarkimin e presidentit ka miratuar me 9 vota pro kërkesën e anëtares Klotilda Bushka për marrjen e një opinioni nga Komisioni i Venecias, për shkeljet kushtetuese të presidentit Ilir Meta.

Ndërhyrja e ekspertëve të huaj është kërkuar më herët edhe nga nënkryetari i komisionit Alban Zeneli. Kërkesë kjo e cila gjithashtu u miratua.

Komisioni hetimor aprovoi planin paraprak të veprimit dhe rregulloren me 9 vota pro.