Konkurrimi i Endrit dhe Stefit në “Kënga Magjike 2019” mbështetet shumë nga publiku

Endri dhe Stefi kanë ardhur me një këngë shumë të ndjerë në Kënga Magjike 2019 me këngën  “Zemra ime është gjallë”. Një këngë krejt ndryshe nga ç`jemi mësuar duke parë dy vëllezërit korçarë.

Kënga flet për dhimbjen që shqiptarët përballen prej vitesh: atë të emigrimit.

Tingujt e violinës nga Stefi dhe të kitarës nga Endri me një tekst shumë të ndjerë kanë prekur shumë zemrën e audiencës. Të shumta janë komentet që vëllezërit korçarë i shohin si fituesit potencial të këtij edicioni.