Kryebashkiaku i Tropojës padit paraardhësin demokrat, vjen reagimi i PD

Kryebashkiaku socialist i Tropojës Rexhë Byberi ka paditur sot paraardhësin e tij Besnik Dushaj dhe 7 bashkëpunëtorë të tij për shpërdorim të fondeve publike.

Sipas Ora News bëhet fjalë për shifrën e madhe prej 612.000.000 lekë të vjetra.

Besnik Dushaj dhe 7 punonjësit e tij do të përballen me akuza si “Shpërdorim detyre”, “shkelje të barazisë me tendera” dhe “shkatërrim të pronës publike”.

‘Në një reagim për padinë, Dega e Partisë Demokratike Tropojë thotë se çdo procedurë e kryer në periudhën 2015-2019 është në përputhshmëri të plotë me legjislacionin’, raporton Ora News.