Letra/ Pak ditë pas konstituimit nga socialistët, jep dorëheqjen Sekretari i Këshillit Bashkiak në Shkodër

Pak ditë pas konstituimit të Këshillit Bashkiak në Shkodër jep dorëheqjen Sekretari i Këshillit Bashkiak, Suela Hadri.

Në shkresën zyrtare të dorëzuar kryebashkiakes, Voltana Ademi dhe prefektit Çesk Millja, Hadri sqaron se heq dorë nga ky post për motive personale.

Kujtojmë se ai nuk pranoi të drejtonte edhe mbledhjen në konstituimin e këshillit të ri bashkiak te përbëre nga socialistët, pak ditë më parë të shoqëruar me protesta nga mbështetës të PD jashtë godinës së bibliotekës së universitetit ‘Luigj Gurakuqi’.