Marku dhe Dvorani ‘fundosin’ Xhaferllarin në KED. A duhet t’i dyshojmë si të mazhorancës?

Ardian Dvorani dhe Arta Marku, përkatësisht kreu i KED dhe Prokurore e përgjithshme (e përkohshme), i kanë dhënë zero pikë gjyqtares së re të Kushtetueses, Marsida Xheferllari, në kategorinë ‘integritet etik dhe moral’.

Ky lloj vlerësimi shënon një hendek të thellë në vlerësimin e përgjithshëm me antarët e tjerë të KED të cilët e kanë vlerësuar me 20 pikë më shumë në rastin më të keq dhe me me 33 pikë më shumë në rastin më të mirë.

Kjo dëshmon edhe njëherë ndarjen politike të KED dhe forcon perceptimet se Dvorani dhe Marku janë ‘të mazhorancës’, siç edhe i ka akuzuar shpesh opozita.