Mashtrim me leje legalizimi, në pranga dy persona në Tiranë

Policia ka vënë në pranga dy shtetas, të cilët me anë të mashtrimit, i kanë marrë një shtetaseje një shumë në lekë dhe euro, për legalizimin e një ndërtimi pa leje dhe për njohjen e një sipërfaqeje trualli.

Në kuadër të operacionit policor të koduar “Impostors” u arrestuan shtetasit  B. P., 36 vjeç, lindur në Tiranë dhe O. S., 31 vjeç, banues në Tiranë.

Në bashkëpunim me njëri-tjetrin, me anë të mashtrimit, ata i kanë marrë një shtetaseje një shumë prej 27 780 euro dhe 985 000 lekë, për legalizimin e një ndërtimi pa leje dhe për njohjen e një sipërfaqeje trualli.