Mbretëresha e stërvitjes 15-minutëshe, Dua Lipa tregon rezultatet e punës së saj

Mbretëresha e stërvitjes 15-minutëshe, Dua Lipa, nuk ka aspak turp të tregojë frytet e punës së saj. Teksa po shkonte në “BBC Radio 2, në Londër, këngëtarja ka qenë e veshur me një triko ngjyrë trëndafili të trashë, e frymëzuar nga vitit `90 nga GCDS.

Me këtë veshje dhe me xhinset me bel të lartë, Dua ekspozonte pjesën e absave e cila dukej në mënyrë perfekte.

Por cili është sekreti i Duas?

“Është një trajnim me intervale por me intensitet të lartë. Por është kaq i shpejtë, ka mbaruar para se të filloje madje”,- ka treguar njëherë për “Vogue” këngëtarja me origjinë shqiptare. Duke luajtur në pikat e saj të forta ndërsa bëhet eksperimentale, Lipa vazhdon të godasë me hitet e saj.