Meqenëse mbrëmjet e maturës do anulohen (me siguri), i hedhim një sy fotove të vjetra

Ky vit do mbahet mend gjatë, një vit që nisi mbrapsht dhe ka pezulluar gjithçka në gjithë globin. Pandmia e koronavirusit ka shkaktuar shumë dëme në njerëz duke shkaktuar shumë viktima dhe ajo që pritet është që ekonomia do të hyjë në një kolaps që do e bëjë të vështirë për vitet e ardhshme për të gjithë shtetet ë botës.

Pjesë e anulimeve – për të mos rrezikuar përhapjen e koronavirusit – janë të gjitha eventet a festat që grumbullojnë shumë njerëz. Kështu që me gjasë, mbrëmjet e maturave as që llogariten. Megjithatë diçka e tillë ende nuk është artikuluar.

Teksa jemi ende në karantinë dhe na u kujtua mbrëmja e maturës, le t`i hedhim një sy yjeve të Hollywood-it kur kishin mbrëmjet e tyre të maturës, dhe kur moda e grimi ishte krejt tjetër gjë në ato vite.