Meta për çështjen ‘Tahiri’, Kryemadhi: Nuk është përgjegjësi e presidentit, ka zgjedhur të merret me sport

E pyetur se përse presidenti meta nuk po reagon aspak për çështjen ‘Tahiri’, por ndryshe nga ish-presidenti Nishani i cili çdo ditë bënë nga një shkrim për çështjen e krimit dhe të drogës, Meta zgjedh të merret me sport, Kryemadhi është përgjigjur se kjo është zgjedhja e tij, ai zgjedh ta nis ditën si të dojë.

 “Unë besoj se ju zoti Rakipi e dini rolin e Presidentit. Meta di ta bëjë punën e vetë, di të përgjigjet. Nëse ai ka përgjegjësi atëherë do të përgjigjet për to. Ai ka vendosur të nisë ditën duke bërë sport  kjo është zgjidhja e tij,”- pohoi Kryemadhi.

 E ndërsa për shkarkimin e Ylli Manjanit si ministër i Drejtësisë, Kryemadhi është shprehur se ky është një gabim i LSI-së pasi largimin e Manjanit e kërkoi Rama.