Ministri i Jashtëm Cakaj: Thellësisht i shqetësuar pas tërmetit në Turqi

Ministri në Detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme, Gent Cakaj, deklaroi se në këto momente të vështira shqiptarët janë afër Turqisë.

“Thellësisht i shqetësuar pas tërmetit të fundit në Turqi. Në këto momente të vështira, ne u qëndrojmë afër vëllezërve tanë turq të goditur nga tërmeti. Mendimet dhe lutjet tona janë për Turqinë. Lutuni për Turqinë”, ishte mesazhi i tij në Twitter.