“Mos u lodhni kot”, Arta Vorpsi dhe Marsida Xhaferllari mbërrijnë në zyrë si anëtare të Gjykatës Kushtetuese

Dy gjyqtaret “në luftë” për një karrige vakante kanë mbërritur këtë mëngjes në ambientet e Gjykatës Kushtetuese.

Një ditë pas betimit ata kanë mbërritur sot në gjykatë. Arta Vorpsi u betua te noteri, duke shmangur kështu presidentin, ndërsa ky i fundit thirri për tu betuar Marsida Xhaferllarin dhe dy anëtare të tjera të zgjedhura në Kuvend, Elsa Toska dhe Fjona Papajorgjin, pas Besnik Muçit.

Rreth orës 08.00 në gjykatë ka mbërritur Arta Vorpsi dhe u është përgjigjur prerë interesit të gazetarëve duke u thënë: Mos u lodhni kot!

Ndërkohë, Xhaferllari është paraqitur më herët në zyrë dhe shmangu pyetjet e mediave.

Kuvendi sot në seancë të jashtëzakonshme: Dekreti i Metës për Xhaferllarin është nul