Flash News

KRYESORE

Natura viva

Natura viva

Barcelonë, Spanjë

Aktivistë të të drejtave të kafshëve mbuluar në gjak të rremë, protestojnë kundër përdorimit të lëkurës dhe gëzofëve në sheshin Catalunya.

Foto: Pau Barrena/AFP via Getty Images

Të fundit