Flash News

KRYESORE

Ndahet nga jeta mjeku i njohur shqiptar

Ndahet nga jeta mjeku i njohur shqiptar

Është ndarë nga jeta në moshën 70-vjçare mjeku i njohur, Vladimir Luci. Ai njihet si themeluesi i shërbimit të andrologjisë në Shqipëri.

Prej më shumë se një vit doktor Vladimir Luci kurohej nga një sëmundje e rëndë nga e cila humbi dhe jetën.

Doktor Vladimir Luci do të kujtohet si mjeku i parë shqiptar që vendosi mbi baza shkencore trajtimin e infertilitetit dhe impotencës.

Ditari politik

Të fundit