Flash News

KRYESORE

Nga sot, Greqia mbyll kufijtë me Serbinë

Nga sot, Greqia mbyll kufijtë me Serbinë

Greqia ka vendosur të mbyllë kufijtë me Serbinë që nga sot për shkak të situatës së përkeqësuar të covid-19.

Lajmi u konfirmua nga mediat serbe, referuar deklaratës edhe nga Ministri i Turizmit Rasim Ljajic dhe pritet që kjo masë të zgjasë deri në 15 korrik dhe pa përjashtuar asnjë kategori.

Të premten, Serbia shpalli gjendjen e emergjencës në vend duke rikthyer dhe masat kufizuese për parandalimin e përhapjes së COVID-19.

Në 15 korrik, pritet të hapen kufijtë edhe për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut.

Të fundit