Një shqiptar synon të udhëheqë Kaliforninë

Klement Tinaj është shqiptari, i cili ka filluar turneun e tij të fushatës politike për kandidaturën e guvernatorit të Kalifornisë.

Tinaj e shpalli kandidaturëne tij në prill të po këtij viti.

Në San Diego Tianj u takua me të moshuarit e një qendre, në fokus të këtij takimi ishte shëndetësia për amerikanët e Kalifornisë.

Ndërsa një tjetër takim Tianj e pati në klinikën ushtarake “New Chiko VA Outpatient Clinic” në të cilën është takuar me veteranët dhe ushtarët amerikanë. BallkanWeb