“Nuk ka mbetur më asnjë lot”, 22 të rinj humbën jetën në koncertin e saj; Ariana Grande dedikim viktimave

WASHINGTON, DC - MARCH 24: Ariana Grande attends March For Our Lives on March 24, 2018 in Washington, DC. (Photo by Paul Morigi/Getty Images for March For Our Lives)

Në maj të 2017 një sulm terrorist ndodhi në Manchester, teksa Ariana Grande mbante koncertin e saj. Pas thuajse një viti Ariana ka publikuar këngën e saj dedikuar viktimave të koncertit të saj.

“No tear left to cry” titullohet kënga e Arianës e cila në shqip do të thotë që nuk ka ngelur më asnjë lot.  Kjo këngë flet për frikën që të kapërcejnë njerëzit në jetë dhe se si duhet të ringrihen pas betejave të forta, në momentet kur nuk ka ngelur më asgjë.


Teksti i këngës:

Right now, I’m in a state of mind
I wanna be in like all the time
Ain’t got no tears left to cry
So I’m pickin’ it up, pickin’ it up
I’m lovin’, I’m livin’, I’m pickin’ it up
So I’m pickin’ it up, pickin’ it up
I’m lovin’, I’m livin’, I’m pickin’ it up (oh, yeah)

[Refrain]
Pickin’ it up (yeah), pickin’ it up (yeah)
Lovin’, I’m livin’, so we turnin’ up
Yeah, we turnin’ it up

[Verse 1]
Ain’t got no tears in my body
I ran out, but boy, I like it, I like it, I like it
Don’t matter how, what, where, who tries it
We’re out here vibin’, we vibin’, we vibin’

[Pre-Chorus]
Comin’ out, even when it’s rainin’ down
Can’t stop now, can’t stop so shut your mouth
Shut your mouth, and if you don’t know
Then now you know it, babe
Know it, babe, yesh

[Chorus]
Right now, I’m in a state of mind
I wanna be in, like, all the time
Ain’t got no tears left to cry
So I’m pickin’ it up, pickin’ it up (oh yeah)
I’m lovin’, I’m livin’, I’m pickin’ it up
Oh, I just want you to come with me
We on another mentality
Ain’t got no tears left to cry
So I’m pickin’ it up, pickin’ it up (oh yeah)
I’m lovin’, I’m livin’, I’m pickin’ it up

[Refrain]
Pickin’ it up (yeah), pickin’ it up (yeah)
Lovin’, I’m livin’, so we turnin’ up
Yeah, we turnin’ it up