Ori Nebijaj me një pozicion të ri në Top Channel dhe rikthehet me emisionin veror

Ori Nebijaj rikthehet në Top Channel me emisionin veror të “Pushime on Top”  por edhe me përgjegjësi të tjera në ekranin ku ka vite që po punon.

Moderatorja e njohur e ka dhënë vetë lajmin pasi ka publikuar një postim të koleges së saj, Olsa Muhameti, e cila shprehet se do ia lërë stafetën Orit.

Megjithatë surpriza e këtij viti është se përveçse si moderatore, Orin do ta shohim edhe si autore e producente të programit.