Pacolli: Ndarja e Kosovës vetëm në ëndrrat e Kremlinit dhe Beogradit

Zëvendëskryeministri në detyrë, Behgjet Pacolli, tha se nuk do të ketë ndarje të Kosovës dhe se ajo ekziston vetëm në ëndrrat e Kremlinit dhe Beogradit.

Në një status në Twitter, ai shkroi se integriteti territorial i Kosovës është i paprekshëm.

“Precedenti i vetëm i krijuar nga Rusia ndonjëherë është agresioni në ish regjionin e vendeve sovjetike. Ndarja e Kosovës ekziston në ëndrrat e Kremlinit dhe Beogradit. Kjo nuk do të ndodhë kurrë. Integriteti territorial i Kosovës është i paprekshëm. Do ta njihni këtë herët a vonë”, shkroi Pacolli.