Pas ofendimit për shqiptarët, Zoran Zaevit i publikohet një tjetër përgjim: 6 milion euro ia vlejnë, po hyj unë në këtë punë

Një tjetër incizim i është publikuar ish-kryeministrit të Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaevit, që cilësohet kësaj here si “bomba nukleare”.

Një regjistrim i ri audio është publikuar ë Youtube, ku dëgjohet zëri i Zaev. Regjistrimi u shfaq në kanalin “Zoki Reketuesi”. Nga biseda mund të kuptohet qartë se Zoran Zaev hyn në skemën reketuese dhe në vend të Vasko Dimishkov, paratë nga rekordi përfundojnë tek ai.

Në një moment, shfaqet Vasko vëllai i Dimishkova. “Ai më dha këshilla, çfarë duhet të bëj. Ai po kërkon para, kështu që ai do të thotë 6 milion euro. 6 milion euro, unë them që është e vlefshme. Unë po hyj në këtë punë”, thotë Zaev.

Gjatë debatit me liderin e VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski, Zoran Zaev theksoi se nuk e njihte avokatin Vasil Dimishkov dhe në bombën që u botua u dëgjua se ai e dinte shumë mirë.

“Unë nuk e njoh atë, jam i sigurt”, u përgjigj Zaev.

Në njërën prej bombave të mëparshme thuhet se zëri i avokatit Vasil Dimishkov, vëllai i gjykatësit Vesna Dimishkova, i cili konsiderohet shumë i afërt me Zoran Zaev, po dëgjohet duke kërkuar 6 milion euro që një biznesmen të lirohet.

“Jepni 6 milion euro dhe ne do të përfundojmë punën”, thotë Vasil Dimishkov. Në një bisedë me një person të panjohur, Vasil Dimishkov thotë se do të përpiqet të zvogëlojë shumën, edhe pse është e madhe./ Tetova Sot