Pas pensionistëve, cila kategori e ka radhën për ajrosje; Rama: Kujdes,  mos u shoqëroni me shoqe!

Pas pensionistëve, nesër të dielën, kanë radhën për ajrosje një tjetër kategori sociale, nënat me fëmijët deri në 10 vjeç.

Njoftimin e ka bërë të ditur kryeministri  Edi Rama, ndërsa paralajmëron nënat që të jenë të kujdesshme dhe të ruajnë distancën me çdo person.

“Nesër në qendrat urbane do të dalin në këmbë deri në orën 11.00, vetëm nënat me fëmijë deri në 10 vjeç.

Kujdes! Nënat duhet të mos shoqërohen me shoqe dhe fëmijët duhet të mbahen larg çdo kontakti me fëmijë të tjerë.

Të gjithë ne baballarët, fëmijët mbi 10 vjeç dhe të moshuarit në shtëpi deri të hënën në orën 05.00”, shkruan Rama.