I përfitoi ilegalisht, policia i sekuestron 22-vjeçarit rreth 50 mijë euro

Policia e Vlorës, në kuadër të Plan Operacionit ”Vjeshtë 2017”, ka sekuestruar asete të përfituara në mënyrë të paligjshme. Policia i ka sekuestruar një 22 vjeçari, 44.900 Euro dhe 9900 USD.

Paratë i posedonte  shtetasi L.M., 22 vjeç, banues në Vlorë, shuma monetare të cilat dyshohen të jenë përfituar në mënyrë të kundërligjshme.

Materialet janë referuar në Prokurori për veprën penale ”Pastrimi i produkteve të veprës penale ose veprimtarisë kriminale”, parashikuar nga neni 287 të Kodit Penal.