POLITIKOFF

Pas thashethemeve të fundit për burrin e saj dhe Jefree Star, Kim Kardashian ndihet e turpëruar

Pas thashethemeve të fundit për burrin e saj dhe Jefree Star, Kim

Pasi dolën fjalët se Kim Kardashian she Kanye West janë duke u ndarë, një akuzë doli nga asgjëkund se reperi po e tradhtonte yllin me grimierin e famshëm Jefree Star.

Pas thashethemeve të fundit për burrin e saj dhe Jefree Star, Kim

Sipas burimeve pranë familjes Kardashian, Kim Kim dhe Jeffree dikur kanë qenë miq dhe këto thashetheme e kanë prishur miqësinë e tyre, sipas burimeve pranë tyre.

Pas thashethemeve të fundit për burrin e saj dhe Jefree Star, Kim

Edhe pse Jeffree i mohoi lajmet e publikuara për të dhe Kanye-n, Kim ndihet e turpëruar.
Kjo sepse ajo me Jeffree-n kanë qenë miq të mirë, kanë jetuar në të njëjtën lagje dhe kanë qenë mbështetës të brandeve të tyre të bukurisë.

Ditari politik

Të fundit