Flash News

POLITIKOFF

Pse u pëlqye kaq shumë performanca e Jennifer Lopez në Ditën e Inaugurimit

Pse u pëlqye kaq shumë performanca e Jennifer Lopez në Ditën

Pas himnit që u performua nga Lady Gaga, ishte Jennifer Lopez ajo që këndoi "This land is your land" dhe "America the Beautiful".

Pse u pëlqye kaq shumë performanca e Jennifer Lopez në Ditën

Pas betimit të Zëvendës Presidentes Kamala Harris, Lopez u ngjit në skenë. E veshur e gjitha me të bardha, Lopez kishte kapur flokët dhe vathë të mëdhenj si aksesorë.

Pse u pëlqye kaq shumë performanca e Jennifer Lopez në Ditën

Gjatë performancës, Lopez foli dhe spanjisht duke thënë "një komb me liri dhe drejtësi për të gjithë". Ajo gjithashtu këndoi një rresht nga kënga e saj hit "Let`s Get Loud".

Pse u pëlqye kaq shumë performanca e Jennifer Lopez në Ditën

Kjo është komentuar masivisht në Twitter, ku përdoruesit shprehen të impresionuar nga aftësia e këngëtares për të futur këngën e saj gjatë një ngjarjeje që kishte për qëllim të festonte inaugurimin e presidentit Joe Biden.

Siç shkruajtën dhe mediat e huaja referuar kësaj ngjarjeje: "Lopez është me të vërtetë një thesar kombëtar."

Ditari politik

Të fundit