Flash News

POLITIKOFF

Tek cilat shenja do të ndikojë superhëna e gushtit

Tek cilat shenja do të ndikojë superhëna e gushtit

Ndërsa dalëngadalë po shkojmë drejt vjeshtës dhe netët fillojnë e bëhen më të gjata, superhëna e fundit e vitit do të krijojë një spektakël natën e sotme. Kjo do të thotë që hëna tashmë sentimentale po na fton të gërmojmë më thellë në burimin e emocioneve tona. Është një kohë e mirë për të reflektuar mbi dëshirat dhe për të pranuar mendimet dhe idetë që i kemi shtyrë deri tani.

Sezoni i Luanëve ka nxitur projekte pasioni dhe na ka dhënë besim për të marrë shumë rreziqe. Ardhja e hënës së plotë të 11 gushtit është një moment për të bërë një pauzë të shpejtë përpara se të nisni diçka të re. Astrologu Erin River Sunday thotë se:

"Ndërsa ne jemi të gatshëm për veprim në disa mënyra, ky moment ka të bëjë me njohjen e kufijve të kërkuar për të ndërtuar liritë kolektive që kërkojmë. Sido që të jeni të përqendruar rreth asaj date mund të jetë duke arritur një pikë kulmore."

A do të dërgojë energjia rebele e kësaj hëne tronditëse në botën tuaj? Lexoni për të zbuluar nëse jeni një nga shenjat e zodiakut më të prekura nga hëna e plotë e muajit gusht…

Demi

Luani

Akrepi

Ujori

Kjo do të jetë superhëna e katërt dhe e fundit për vitin 2022. E njohur si ‘Sturgeon Moon’, Hëna e Plotë e gushtit arrin kulmin rreth orës 21:36 (EDT) të enjten (0136:00 GMT të premten), megjithëse Hëna do të duket e ndritshme dhe e plotë deri të premten në mbrëmje (10 dhe 12 gusht).

Të fundit