Flash News

POLITIKOFF

Vazhdojnë hetimet për vdekjen e Matthew Perry

Vazhdojnë hetimet për vdekjen e  Matthew Perry

Hetimet për vdekjen e yllit të “Friends”, Matthew Perry, mbeten në vazhdim, veçanërisht në lidhje me vendin ku ai fitoi ketaminë që çoi në vdekjen e tij në tetor, sipas burimeve lokale dhe federale të zbatimit të ligjit.

Perry vdiq në shtëpinë e tij nga efektet akute të ketaminës, sipas raportit të autopsisë të lëshuar në dhjetor nga Ekzaminuesi Mjekësor i Qarkut të Los Angelesit.

Detektivët kanë intervistuar njerëz që mund të kishin informacion për burimin e drogës, thanë burimet për ABC News, por se ata nuk kanë informacion për të kufizuar një burim. Asnjë arrestim nuk është bërë.

 

Të fundit