KRYESORE

Prej 15 vitesh në Top Channel, Bieta Sulo tregon sa ka qenë paga e saj e parë

Prej 15 vitesh në Top Channel, Bieta Sulo tregon sa ka qenë paga e saj

Bieta Sulo e cila prej vitit të shkuar moderon emisionin "Ftesë në 5", e ndërsa në Top Channel punon prej 15 vitesh, edhe me programe të tjera.

Por si shumë të tjerë, edhe Bieta e ka nisur karrierën e saj me një pagë të thjeshtë, edhe pse sot është mjaft e suksesshme. Gjatë emisionit të sotëm, Bieta tregoi se puna e saj e parë ka qenë në “Top” dhe rroga e parë ishte 350 mijë lekë të vjetra:

“Unë e kam nisur në “Top Channel” para 15 vitesh dhe rroga e parë ka qenë 350 mijë lekë të vjetra.”

Ditari politik

Të fundit