Premtimet e kandidatit për kryetar bashkie: Do legalizojmë hashashin dhe hapim shtëpi publike

Kandidati për kryetar bashkie Këlcyrë, nën siglën e Partisë së Emigracionit Shqiptar , Hazbi Kasaj ka slogan dhe “program”  ndryshe nga ç’jemi mësuar të dëgjojmë.

“Puno pak, ha shumë dhe bëj qejf”, është slogani i partisë së tij, shprehet  Kasaj për JuguNews.

Ndërsa  premton se nëse do të zgjidhet kryetar bashkie do të legalizojë hashashin në Këlcyrë si dhe do të hapë shtëpitë publike.

Kasaj në vitin 2001, malloki gjithë qytetarët të cilët do votonin kunërshtarin e tij, duke iu thënë në emision; “ju rëntë kanceri në grykë kush nuk më voton mua”.