Pse Policia e Shtetit ka vetëm një qen për misionet e kërkim-shpëtimit? Si përgjigjet Ardi Veliu

Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit, Ardi Veliu ka folur për numrin e limituar të qenve të misioneve kërkim-shpëtimit në Policinë e Shtetit.

I pyetur nga gazetarët pse policia ka vetëm një qen për operacione të këtilla si gjatë ditëve pas tërmetit të 26 nëntorit, Veliu u përgjigj duke thënë se skuadrat e shpëtimit kanë qenë prezent me një numër të limituar qensh.

“Skuadrat i kemi, kanë qenë prezentë, janë transmetuar edhe nga ju, por kemi numër të limitur dhe ato që kemi kanë qenë prezent”, tha Veliu.