Flash News

KRYESORE

Rama pozicionon Metën, i tregon Kushtetutën: Presidenca është një seli e opozitës, s’jep dot opinion për ndryshimet kushtetuese

Rama pozicionon Metën, i tregon Kushtetutën: Presidenca

Kryeministri Edi Rama e ka cilësuar presidencën e drejtuar nga Ilir Meta një opozitë më vete, kur vjen puna për nismën e ndryshimeve kushtetuese.

“Presidenti është në opozitë, presidenca është një seli e opozitës dhe kemi 3 opozita, jo dy, por në atë presidenciale marrëdhënien e ke,mi institucionale.

Nismën do e vlerësojë kuvendi dhe ka detyrimin të dëgjojë edhe presidenti, por edhe Meta do dëgjojë çfarë vendos kuvendi.

Në dijeninë time presidenti as kushtetshmërisht të drejtën të japë opinion zyrtar or ndryshimi e kushtetues nga Kuvendi. Do ti nënshtrohet vendimit sovran të parlamentit”, tha Rama.

Të fundit